Lækker fransk inspireret mad 

Aftenmenu

fra d. 14. november TIL d. 30. december 

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Terrine på sprængt and og porre serveret med mild sennepsdressing og urteolie

Klassisk Fransk løgsuppe serveret med gratineret ostebrød

Rimmet laks serveret med babygrønkål og skilt peberrodsauce med urteolie og rogn

Hovedret

Steak frites – 250g Ribeye serveret med salat, fritter og  sauce bearnaise  Tillæg: +60,-

Bagt vinter torsk med grønkål, kapers, stegte løg, ristet pancetta, vagtelæg og sennepssauce

2 slags krondyr med variation af selleri, vildt sky og pommes anna

Grillet bagt selleri med selleri puré, ristet grønkål og granatæble 

Den Blå burger 200g  hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg,

  salat, bacon, fritter og ketchup

Dessert

3 franske oste med behørig garniture

Ris á la mande serveret med kirsebær sorbet og lun sauce på Amarena-kirsebær

Klassisk Crêpe Suzette serveret med hjemmelavet vaniljeis

vi forbeholder os ret til ændringer i menuen 

BLIV FORKÆLET MEd

Den Blå aften

Gin & Tonic og Oliven
Forret
Hovedret
Dessert
3 glas vin

650,-

Alt det andet

Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.

Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 25,- pr. næse

*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener

*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener

*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort

Scroll to Top