Menukort

Vi byder på et menukort inspireret af det franske køkken. Hver dag kreerer kokkene en ny ret til menukortet, som skifter hver dag, til frokost er det vores “Dagens Tavle frokost”. Hvorimod til aften holder vi os til en skiftende forret, nemlig “Dagens Tavle forret” 

Kl. 11.30 – 16.30

Frokost

Den Blå Bistro har siden 2016 forsøgt, at bringe et stykke Kolding nostalgi tilbage til midtbyen for byens borgere og brugere. Med sin autentiske charme og beliggenhed midt i Kolding centrum, har Den Blå Bistro en speciel plads i manges hjerter. Vi serverer lækker mad i hyggelige omgivelser både til frokost og aften, så der er altid en undskyldning for at kigge forbi. Vores frokostkort byder på lækre retter med inspiration fra det franske køkken.

Kl. 17.00 – 21.00

Aften

Vores afsæt i det franske køkken og den lettere frankofile, men afslappede atmosfære tegner et perfekt billede af vores restaurant. Sammen med vores engagement og menneskelige tilgang til hinanden, giver det en helt særlig oplevelse . Maden og stemningen må godt have lidt kant. Sådan kan vi bedst li’ det. Vi elsker mennesker og vi elsker mad og ikke mindst vin. Vores aftenkort byder på lækre retter med inspiration fra det franske køkken

Scroll to Top