Lækker fransk inspireret mad 

Aftenmenu

fra d.12. september TIL d. 13. november

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Muslinge pasta med pernod, nye løg og urteolie

Stuvede kantareller på ristet toast serveret med kruspersille og tyttebær

Flødelegeret fiskesuppe serveret med hvid fisk, rejer og nye løg Tillæg: + 35,-

Carpaccio af lårtunge serveret med sprød ost, crouton og urtedressing 

Hovedret

 Steak frites – 250g af Ribeye  serveret med salat, fritter og sauce bearnaise Tillæg: + 60,- 

Helstegt rødspætte med fyldt smørsauce og persillekartofler

Stegt dansk kylling med kantareller og majs i kraftig hønsereduktion

Grillet bøftomat med syltede, tørrede og forstøvet tomat serveret med lun tomat sky

Den Blå burger 200g hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg, salat, bacon, fritter og ketchup

Dessert

3 Gode oste med behørig garniture

Pære belle helene med syltede pærer, vanilje is og flydende chokolade

Brombærtærte serveret hjemmelavet is på yogurt

vi forbeholder os ret til ændringer i menuen 

1 ret 225,-

2 retter 300,-

3 retter 375,-

fra d. 14. november TIL d. 30. december 

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Terrine på sprængt and og porre serveret med mild sennepsdressing og urteolie

Klassisk Fransk løgsuppe serveret med butterdejslåg og gratineret ostebrød   

Rimmet laks serveret med peberrod, babygrønkål og ristede kerner

Hovedret

Steak frites – 250g Ribeye serveret med salat, fritter og  sauce bearnaise  Tillæg: +60,-

Bagt vinter torsk med grønkål, kapers, stegte løg, ristet pancetta, vagtelæg og sennepssauce

2 slags krondyr med variation af selleri, vildt sky og pommes anna

Grillet bagt selleri med selleri puré, ristet grønkål og granatæble 

Den Blå burger 200g  hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg,

  salat, bacon, fritter og ketchup

Dessert

3 franske oste med behørig garniture 

Ris á la mande serveret med kirsebær sorbet

Klassisk Crêpe Suzette

vi forbeholder os ret til ændringer i menuen 

BLIV FORKÆLET MEd

Den Blå aften

Gin & Tonic og Oliven
Forret
Hovedret
Dessert
3 glas vin

650,-

Alt det andet

Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.

Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 25,- pr. næse

*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener

*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener

*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort

Scroll to Top