Lækker fransk inspireret mad 

Aftenmenu

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

 Krondyr tatar med majo på enebær, æggeblomme og kartoffelchips 

Fiskesuppe med safran serveret med hvid fisk og blåmuslinger 

Svampetoast serveret på grillet brød med svampestuvning, revet havgus og rysteribs 

 Moules marinières serveret urter og hvidløgsmajo (Kan laves som hovedret serveret med fritter) 

Hovedret

 Steak frites – 250g af Ribeye  serveret med salat, fritter og sauce bearnaise Tillæg: + 50,- 

 2 slags efterårs vildt med svampetærte og sauce bordelaise med bacon, marv og løg 

Bagt hvid fisk på crouton med 3 slags blomkål og safran creme 

Tomattærte på butterdej med gedeost og rosmarinolie 

Den Blå burger 200 g. hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg, salat, bacon,  fritter og ketchup

Dessert

3 Gode oste med behørigt tilbehør

 Pære belle helene med syltede pærer, vanilje is og flydende chokolade 

Klassisk Crème brûlée 

1 ret 225,-

2 retter 300,-

3 retter 375,-

BLIV FORKÆLET MEd

Den Blå aften

Gin & Tonic og Oliven
Forret
Hovedret
Dessert
3 glas vin

595,-

Alt det andet

Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.

Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 25,- pr. næse

*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener

*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener

*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort

Scroll to Top