fra d. 14. Oktober TIL d.10 december
Kl. 17.00 – 21.00
Forret
Bagt kammusling i skal med butterdej, blomkålspuré, gulerod,knoldselleri, sauce vin blanc Tillæg: +50,-
Svampetoast med friskplukkede svampe, stegt sprøde i portvinsvelouté
Fransk løgconsommé – løgsuppe ledsaget af gratineret, grillet brød
Hovedret
Steak frites – 250g Ribeye serveret med salat, fritter og sauce bearnaise Tillæg: +85,-
Tarte Tatin med bagte-og syltede løg, gedeost, ristede nødder, toppet med syrlig salat
Pighvar “en croûton” rettet an med cremet græskarkornotto og delikate bagte tomater Tillæg: +65,-
Kalvekæber á la Bourguignon langtidsbraiseret med svampe, bacon, perleløg. Hertil grov mos og tyttebær
Den Blå burger 200g hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg, salat, bacon, fritter og ketchup
Dessert
3 franske oste med behørig garniture
Mazarinbund med hvid chokolade og brombær kompot
Vaniljeis med lun chokolade sauce
vi forbeholder os ret til ændringer i menuen
1 ret 225,-
2 retter 300,-
3 retter 375,-
BLIV FORKÆLET MEd
Den Blå aften
Gin & Tonic og Oliven
3 retter efter kokkens valg
3 glas vin
(vælges af hele bordet)
650,- pr. person
Alt det andet
Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.
Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 25,- pr. næse
*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener
*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener
*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort