Lækker fransk inspireret mad 

Aftenmenu

fra d. 16. Januar TIL d.5 Marts 

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Svampe creme med syltede og stegte bøgehatte serveret med ristede kerner

Carpaccio af røget kronvildt serveret med sprød salat, trøffel majo, og stegte kapers

Frisk pasta serveret med stegte kammuslinger og fennikel i variation

Hovedret

Steak frites – 250g Ribeye serveret med salat, fritter og sauce bearnaise Tillæg: +60,-

Farseret issing serveret muslinge sauce og 3 slags kål

Svampefarseret vagtel serveret på svampe risotto med trøffel og havgus

Marinerede portobello svampe serveret på svampe risotto med trøffel

Den Blå burger 200g hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg, salat, bacon, fritter og ketchup

Dessert

3 franske oste med behørig garniture

Chokolade mousse krystialiseret hvid chokolade og amarena kirsebær

Den Blå’s æbletærte serveret med kanel is

vi forbeholder os ret til ændringer i menuen 

1 ret 225,-

2 retter 300,-

3 retter 375,-

BLIV FORKÆLET MEd

Den Blå aften

Gin & Tonic og Oliven
Forret
Hovedret
Dessert
3 glas vin

650,-

Alt det andet

Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.

Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 25,- pr. næse

*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener

*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener

*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort

Scroll to Top