Lækker fransk inspireret mad 

Aftenmenu

fra d. 14. Oktober TIL d.10 december

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Bagt kammusling i skal med butterdej, blomkålspuré, gulerod,knoldselleri, sauce vin blanc Tillæg: +50,-

Svampetoast med friskplukkede svampe, stegt sprøde i portvinsvelouté  

Fransk løgconsommé – løgsuppe ledsaget af gratineret, grillet brød

Hovedret

Steak frites – 250g Ribeye serveret med salat, fritter og sauce bearnaise Tillæg: +85,-

Tarte Tatin med bagte-og syltede løg, gedeost, ristede nødder, toppet med syrlig salat

Pighvar “en croûton” rettet an med cremet græskarkornotto og delikate bagte tomater Tillæg: +65,-

Kalvekæber á la Bourguignon langtidsbraiseret med svampe, bacon, perleløg. Hertil grov mos og tyttebær

Den Blå burger 200g hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg, salat, bacon, fritter og ketchup

Dessert

3 franske oste med behørig garniture

Mazarinbund med hvid chokolade og brombær kompot

Vaniljeis med lun chokolade sauce 

vi forbeholder os ret til ændringer i menuen 

1 ret 225,-

2 retter 300,-

3 retter 375,-

BLIV FORKÆLET MEd

Den Blå aften

Gin & Tonic og Oliven
3 retter efter kokkens valg
3 glas vin

(vælges af hele bordet) 

650,- pr. person

Alt det andet

Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.

Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 25,- pr. næse

*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener

*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener

*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort

Scroll to Top