Lækker fransk inspireret mad 

Aftenmenu

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Løgtærte med timian, tyttebær og brunet smør 

Terrine på and og lever med syltede figner, sprødt og kirsebær 

Bagt hvid fisk på spinat a lá florentine 

Dagens tavle forret –  spørg en af dem med forstykke  

Hovedret

 Bagt fladfisk med urtefars, løgpuré og syltede perleløg serveret med beure blanc på brunet smør 

 Sprængt andebryst med andekroketter på rødkål, serveret med sauce a lá orange 

 200 g stegt ribeye med salat, bearnasise og fritter- Tillæg: + 75kr. 

Vegetar:

 Smørbraiseret porre på rösti med karoffel sifon 

Den Blå burger 200 g. hakkebøf mediumstegt, ost, syltede rødløg, sennepscreme,

løgkompot, hjertesalat, majo og fritter

Dessert

Tarte tatin med hjemmelavet vaniljeis 

3 Gode oste med behørigt tilbehør

Hvid mandel brownie med kirsebærsorbet, mandelkrokant, 

broken gel på kirsebær og krystaliseret hvid chokolade 

1 ret 175,-

2 retter 250,-

3 retter 295,-

BLIV FORKÆLET MEd

Den Blå aften

Gin & Tonic og Oliven
Forret
Hovedret
Dessert
3 glas vin

525,-

Alt det andet

Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.

Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 20,- pr. næse

*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener

*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener

*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort

Scroll to Top