Lækker fransk inspireret mad 

Aftenmenu

fra d. 3. juli TIL d. 3. september 

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Oksetatar serveret i marvben med løvstikke majo, friterede capers og sprøde kerner 

Stegte kammuslinger i hummer og tomat serveret med friske ærter og mynte 

Vol au vent med kylling og sommer grønt serveret med syrlig urtesalat

Krabbe salat med avocado ristet sesam og brøndkarse Tillæg: + 35,-

Hovedret

Steak frites – 250g Ribeye serveret med salat, fritter og  sauce bearnaise  Tillæg: +60,-

Farseret hvid fisk stegt på toast  serveret med nye sommer grøntsager, sauce nage og dild 

Sprængt kalvespidsbryst med stuvet kål og karotter serveret med nye kartofler og peberrod

Friteret blomkål med blomkåls puré og crudité serveret med brunet smør, løvstikke og kapers

Den Blå burger 200g  hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg,

  salat, bacon, fritter og ketchup

Dessert

3 franske oste med behørig garniture 

Pavlova  med fersken, mynte og chokolade 

Solbærsorbet med hvid chokoladeskum og krystaliseret chokolade 

vi forbeholder os ret til ændringer i menuen 

1 ret 225,-

2 retter 300,-

3 retter 375,-

fra d.4. september TIL d. 5. november

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Muslinge pasta med pernod, nye løg og urteolie

Stuvede kantareller på ristet toast serveret med kruspersille og tyttebær

Flødelegeret fiskesuppe serveret med hvid fisk, rejer og nye løg Tillæg: + 35,-

Røget laks serveret med rygeostcreme og små sprøde kartofler

Hovedret

 Steak frites – 250g af Ribeye  serveret med salat, fritter og sauce bearnaise Tillæg: + 60,- 

Helstegt rødspætte med fyldt smørsauce og persillekartofler

Stegt dansk kylling med kantareller og majs i kraftig hønsereduktion

Auberginesnitzel med pommes sauté, stegte majs, kantareller og fyldt smørsauce

Den Blå burger 200g hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg, salat, bacon, fritter og ketchup

Dessert

3 Gode oste med behørig garniture

Hjemmelavet vaniljeis med danske bær

Mandelkage med saltkaramel serveret med kirsebærsorbet

vi forbeholder os ret til ændringer i menuen 

BLIV FORKÆLET MEd

Den Blå aften

Gin & Tonic og Oliven
Forret
Hovedret
Dessert
3 glas vin

650,-

Alt det andet

Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.

Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 25,- pr. næse

*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener

*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener

*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort

Scroll to Top