Lækker fransk inspireret mad 

Aftenmenu

Kl. 17.00 – 21.00

Forret

Carpaccio af okse med sprød parmasan, små tomater, basilikum creme og syrlig salat 

 Indbagt kammusling med æble puré og selleri serveret med muslingesauce 

 Stegt torskerogn serveret med sauce tatar og rugbrødschips Tillæg: + 25,-

 Terrine på gris og Foie gras serveret på grillet brød med syltede figner 

Hovedret

 Steak frites – 250g af Ribeye  serveret med salat, fritter og sauce bearnaise Tillæg: + 60,- 

 Boeuf bourguignon på krondyr serveret med knust kartoffel og syltede tyttebær 

 Bagt pighvar serveret på blomkålspure og sauce beurre blanc med ørredrogn  Tillæg: + 65,-

 Ravioli med spinat og ricotta med revet havgus, smør og citronskal

Den Blå burger 200 g. hakkebøf mediumstegt, ost, syltede agurker, majo, tomat, løg, salat, bacon,  fritter og ketchup

Dessert

3 Gode oste med behørigt tilbehør

 Tarte Tatin på æbler serveret med hjemmelavet vaniljeis 

 Lun hvid chokoladeskum med brombærsorbet og sprød marengs 

1 ret 225,-

2 retter 300,-

3 retter 375,-

BLIV FORKÆLET MEd

Den Blå aften

Gin & Tonic og Oliven
Forret
Hovedret
Dessert
3 glas vin

595,-

Alt det andet

Dagens tavle menu – spørg en af dem i pænt tøj.

Vi serverer vand og hjemmebagt brød til alle spisende, såfremt der ikke bestilles andre drikkevarer, faktureres 25,- pr. næse

*Har du fødevareallergi – tag fat i din tjener

*For vegetar retter, oplys venligst dette ved bordbestilling – ellers tag fat i din tjener

*Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt betaling med kreditkort

Scroll to Top