Konfirmation. Firmafest eller rund fødselsdag?

Skal vi stå for dit næste selskab?

I vores selskabslokale Den Blå Himmel har vi de ideelle rammer til dit næste arrangement. Vores selskabslokale er beliggende umiddelbart ovenpå Den Blå Bistro centralt i Kolding. Hvad enten i står foran at skulle afholde rund fødselsdag, konfirmation, firma arrangement, reception eller en eksklusiv private dining event, så kan vi sørge for de perfekte rammer hertil. Den Blå Himmel kan rumme selskaber fra 4-70 personer og indretningen kan tilpasses jeres behov.

Vi skræddersyer altid jeres selskab nøjagtig efter jeres behov så i får nøjagtig det arrangement i ønsker. 

Skræddersyet specielt til dig

Når i vælger at holde jeres arrangement ved os, skræddersyer vi selvfølgelig den helt rette menu og stemning tilpasset præcis efter jeres ønsker. 

Vi efterlever alle ønsker, dette kan være alt fra fine dining til store receptioner, begravelse eller firma arrangementer. Dette gælder selvfølgelig også i størrelsen og varigheden på arrangementet  

VI ELSKER MENNESKER, MAD OG IKKE MINDST GOD VIN

Hold din næste fest på den blå?

Enhver lejlighed..

Siden 3. August 2016 (ja vi kom lige lidt senere i gang end først beregnet) har vi på Den Blå lagt en stor del af vores fokus, på at skabe en god stemning til alle lejligheder. Derudover har vores fokus selvfølgelig også i stor grad været på de produkt vi udleverer til vores gæster. Dette er både om det hele menuer med tilhørende vine, eller om det er en kop kaffe på farten. 

God stemning og flotte omgivelser

Når i vælger at holde jeres arrangement ved os, skræddersyer vi selvfølgelig den helt rette menu og stemning tilpasset præcis efter jeres ønsker. 

Scroll to Top