HVad står den blå bistro for?
Vi elsker mennesker, mad og ikke mindst god vin
Siden august 2016 har vi på Den Blå Bistro taget afsæt i det franske køkken, da vi syntes Kolding manglede lige netop det koncept, og de smagsoplevelser. Vores råvarer er friske, vinen nøje udvalgt, og alt serveret med passion og en smule kant. Sådan kendetegnes vi bedst!
Kolding restauranter
med passion for gennemført mad og lækker vin
Kristian Bryhner Fogh der står bag Den Blå- Bistro, Delbar og Himmel, som sammen skaber rammen om Den Blå. Alle 3 dele af Den Blå spiller ind i forbindelse med atmosfæren og stemningen.
Derudover er kærligheden til god mad og lækker vin, også i store træk det der gør vi som sted spiller sammen som en enhed.
Enhver lejlighed..
Siden 3. August 2016 (ja vi kom lige lidt senere i gang end først beregnet) har vi på Den Blå lagt en stor del af vores fokus, på at skabe en god stemning til alle lejligheder. Derudover har vores fokus selvfølgelig også i stor grad været på de produkt vi udleverer til vores gæster. Dette er både om det hele menuer med tilhørende vine, eller om det er en kop kaffe på farten.
inspireret af det franske køkken
Vi byder på et menukort
inspireret af det franske køkken.
Menukort
Vin & drinks
Holdet bag...
Vi lægger stor vægt på a t være passioneret og professionelle , og stræber altid efter at give gæsten en god oplevelse, og altid har lysten til at forbedre egne evner.
I tråd med dette er har køkkenet samme filosofi, og udretter lækker fransk inspireret mad, med udgangspunkt i klassiske franske retter, tilført nyt liv og energi.
Vi vægter derfor også højt at maden tilberedes helt fra bunden, og retter som ellers er lagt i glemmebogen fornyes men uden at miste sit særpræg.
Vi glæder os til at se jer og alle jeres venner, bekendte, kollegaer, kærester og andre mennesker i godt kan li’.